Fall Guys: Ultimate Knockout

O igri: Fall Guys: Ultimate Knockout

U moru battle royale igara u kojima je jedini cilj pucati i ubiti protivnike Fall Guys je pravo šareno osvježenje u kojem s blesavim likovima moramo preživjeti još blesavije prepreke.

Fall Guys: Ultimate Knockout je možda simpatična, blesava i jednostavana za učenje, ali to ne znači da je igra sa malim ulozima. Uprkos vibraciji same igre, to je jedno veliko borbeno kolo. Većinu mečeva vas zadovoljava da obilazite, rizikujete i priželjkujete prelazak samog cilja. Izbacivanje ostalih igrača ili guranje i svađe obično će vas nasmijati. Ali kako se bliži kraj poslednjeg kruga stvari odjednom shvatate ozbiljno. Ja sam možda pasulj koji nosi otmeno roze tutu, ali želim da pobijedim!

60 igrača na jednom mjestu!

Svako kolo Fall Guys-a započinje sa 60 igrača koji prolaze kroz prepreke u haotičnoj rundi skokova, ronjenja, skakanja… Samo prvih 30 ili čak nešto više, kvalifikovano je za naredni krug, koji se nasumično bira između dvije desetine različitih nivoa. Svaki nivo eliminiše više igrača od predhodnog.

Postoji nekoliko različitih nivoa. Trke su najčešće, a ponekad ćete u istom meču biti uključeni u nekoliko podmečeva kroz različite prepreke. Na stazama se mogu naći džinovski ventilatori sa preprekama koji vraćaju igrače nazad (ili guraju ih u stranu, ili čak naprijed), klizave rampe ili usporivači, zidovi koji se mogu probiti (ili oni koji ne mogu), džinovski komadići voća koji padaju na stazu, odbacujući igrače u stranu poput kugle za kuglanje…

Fall Guys se previše oslanja na ove trčanje. To je dobar način da na početku meča smanjite gužvu na pola, ali jednom kada prođete svaku od staza nekoliko puta naučićete da trčim istim rutama i nadate se najboljem.

Uzbudljiviji su nivoi koji djeluju kao takmičenje u izdržljivosti, poput Block Party-a, gdje svi zajedno stoje na platformi dok niz zidova prelazi preko njih, primoravajući igrače da se zbijaju i kreću svojim putem kroz sve manje praznine kako ne bi bili odbačeni. Zaroniti kroz provaliju u poslednjoj sekundi je uzbudljivo, a gurati takmičare je smiješno. 

Zaključak:

Igra je zabavna i svakako je osvježenje za dosadašnje battle royale igre. Takođe je za pohvalu to da je ovo strategija koja vas tjera na razmišljanje kroz pronalaženje najbolje rute do pobjede. Glavna zabava je u guranju protivnika što će nas nasmijati ili razljutiti… Ali ovo je ipak igra! 😉

Sistemski Zahtjevi
Minimum:
 • OS:

  Windows 10 (64-bit verzija)

 • Procesor:

  Intel Core i5 ili AMD ekvivalent

 • Memorija:

  8 GB RAM

 • Grafika:

  NVIDIA GTX 660 ili AMD Radeon HD 7950

 • HDD prostor:

  2 GB

 • Ostalo:

  Preporučuje se korišćenje Gamepad-a

Naša ocjena
 • 4Ukupna ocjena
  • GamePlay
   4
  • Težina
   4
  • Grafika
   4
  • Efekti
   4
Info Box
Game Poster
Poster
Jezici

Sadržaj igre je primjeren za sve uzraste. Ipak može sadržati komične prikaze nasilja, poput onih u crtićima Tom i Jerry ili Zekoslav Mrkva. Likovi u igri su fantastični, tako da ih dijete ne može povezati s osobama iz stvarnog života. Igra ne sadrži zvukove ili prizore koji bi mogli prestrašiti malu djecu i ne sadrži ružne riječi.

Ostavi Komentar

Login
Loading...
Sign Up
Registruj se
Loading...