Igra Jurassic World Evolution je Besplatna!

Jurassic World Evolution je poslednja BESPLATNA igra novogodišnje daily akcije Epic Games-a, a imamo je mogućnost pokupiti do kraja nedelje!

Kraj 2020. godine dolazi sa puno slavlja širom svijeta, igrači su imali priliku da se pozabave uz po jednu besplatnu igru nedeljno tokom 15 dana ali danas imamo poslednju ponudu Epic Games Store-a, Jurassic World Evolution.

Kao i prošle godine, Epic Games je poklonio nevjerovatnih 15 besplatnih igara onima koji svakodnevno posjećuju njihovu prodavnicu i pritisnu nekoliko tastera. Tokom poslednjih nedelja decembra, igrači su se počastili svim, od manjih naslova poput Defense Grid: The Awakening i Solitarica do ogromnih avantura poput Alien: Isolation.Ovo je takođe povezano sa prazničnom rasprodajom kompanije Epic, koja traje još nedelju dana do 7. januara. Kao i prošle godine, svaka kupovina iznad 15 dolara donosi kupon od 10 dolara za bilo šta u prodavnici, ukoliko je takođe iznad 15 dolara. Dakle, iako igrači ne mogu da zgrabe gomilu jeftinih besplatnih igara, to je dobar podsticaj da uštedite novac na većini igara koje su već snižene.

Ove godine prodavnica čak ima i filter za igre koje ispunjavaju uslove za kupovinu putem kupona, što olakšava utvrđivanje koje ponude vrijedi pogledati.Igru možete dodati svojoj Epic Games kolekciji do 07.01.2021. kada će se pojaviti novi besplatni naslov! Do tada Srećni Praznici i vidimo se u novoj objavi!

Login
Loading...
Sign Up
Registruj se
Loading...