Rage 2 i Absolute Drift su Besplatni

Epic Games i ove nedelje nudi dvije besplatne igre, jednu za ljubitelje FPS i jednu za one koji su više za AAA igare, a drugu za one koji vole utrkivanje i otvoreni su prema indie igrama

Svake nedelje Epic nam pripremi neke nove ponude koje nas čekaju u njihovoj prodavnici. Sve je počelo krajem 2018. godine, a do sada Epic je podijelio više od 150 igara. Ovog četvrtka dočekale su nas dvije, i to jedna AAA i jedna manja, ali vrlo dobro ocijenjena.

Rage 2 je nastavak jedne od zaboravljenih igara studija id Software, koja nije najbolje prošla na tržištu, primarno zbog svoje kratke priče i velikog broja tehničkih problema koje su je mučile.

Nova instalacija ove franšize pokušava da ispravi sve greške, i baci igrače u jedno zabavnije okruženje od tadašnjeg, koje u velikoj meri na prvi pogled podsjeća na neku mješavinu DOOM i Mad Max naslova, igara koje su „sasvim slučajno“ razvijane od strane dva tima koja rade na samom RAGE 2.

Druga igra namijenjena je ljubiteljima trkačkih igara i onima koji to žele postati. Absolute Drift izašao je krajem 2015. godine i dobio izuzetno dobre ocjene. Kao što joj ime kaže, cilj je usavršiti vještinu driftanja, a tim je pripremio šest automobila, tri igračka moda, pet lokacija koje možete po želji istraživati i još mnogo toga!Za preuzimanje ovih igara imate još dva dana, tačnije do četvrtka 25.02. kada će se pojaviti novi naslovi! Srećno!

Ostavi Komentar

Login
Loading...
Sign Up
Registruj se
Loading...