Uslovi korišćenja

Pristupom i korišćenjem ovog sajta prihvatate bez ograničenja ove uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, zamolili bismo Vas da napustite ovaj sajt.

Svi sadržaji na blogu „ProGame“ su autorskog karaktera našeg kadra, sem u slučaju ako je suprotno naznačeno. Svako neovlašćeno kopiranje, mijenjanje, distribuiranje, prisvajanje ovih sadržaja bez naše saglasnosti i dozvole je strogo zabranjeno i kažnjivo po zakonu o autorskim pravima.

Strogo je zabranjeno vrijeđanje i omalovažavanje drugih korisnika u komentarima na ovom blogu po bilo kojoj osnovi (političkoj, rasnoj, nacionalnoj…). Svi komentari koji se ne pridržavaju pravila biće obrisani bez prethodnog upozorenja.

Ovaj sajt koristite na sopstveni rizik! Vlasnik sajta nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, kako direktnu tako i indirektnu, nastalu usled korišćenja ovog sajta, ili njegovog sadržaja.

Vaše korišćenje ovog sajta

Ne garantujemo da će savjeti koje predlažemo na blogu „ProGame“ djelovati na Vašem računaru, telefonu ili drugom uređaju. Uspijeh zavisi od operativnog sistema, korisničkog pristupa, stručnosti korisnika koji rukovodi sa tim uređajuma i mnogih drugih faktora, te stoga kada preuzimate određenu akciju koju pročitate sa našeg sajta progame.me sami snosite odgovornost i posledice.

Takođe, ne garantujemo potpunu tačnost svih informacija na sajtu i napominjemo da su moguće i štamparske greške. Ako su informacije pronađene na stranicama drugih sajtova oni odgovaraju za njihovu tačnost, a linkovi će biti navedeni negdje u sklopu članka. Autor ne upravlja sadržajem na linkovanim izvorima te ne odgovara za njihov sadržaj.

Promjene na ovom sajtu se mogu napraviti periodično, bez obavještenja, u bilo kom trenutku. Ali, autor se ne obavezuje da redovno ažurira informacije na ovom sajtu. Ne možemo garantovati stopostotnu dostupnost sajta i da će sajt sve vrijeme funkcionisati bez grešaka.

Ažuriranje uslova korišćenja

Vlasnik ovog sajta može u svakom trenutku izmijeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja koji su ažurirani u ovom tekstu. Zbog toga biste trebali da periodično posjetite ovu stranicu kako biste bili upoznati sa aktuelnim uslovima korišćenja.

Politika privatnosti

Politiku privatnosti sajta progame.me možete pročitati na sledećoj veb adresi:

https://progame.me/politika-privatnosti/

Dobrodošli nazad!

Prijavi se na svoj nalog

Napravi novi nalog!

Popuni sva polja za registraciju

*Korišćenjem našeg portala, slažeš se sa uslovima koriščenja i Politikom Privatnosti.

Preuzmi svoju lozinku

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist